Tranum Gymnastikforening

Idræt og motion med kammeratskab i fokus

Medlemsskab

Holdaktiviteter

Har du lyst til at deltage i nogle af vores holdaktiviteter skal du bare møde op til træning. Du kan få yderligere oplysninger om den enkelte aktivitet ved at henvende dig til træneren eller bestyrelsen. Når du har trænet med i 2-3 uger og gerne vil fortsætte, skal du meldes ind i foreningen.

Du melder dig ind i foreningen ved at betale det pågældende kontingent som er anført under den enkelte idrætsgren: Betalingen foretages med et Betalingskort eller Mobilepay. Har du ikke et Betalingskort eller MobilePay bedes du kontakte foreningens kasserer.

Tennis/padel

Du melder dig ind i foreningen ved at betale et af de forskellige kontingenttyper, som er anført under Menupunktet Tennis/padel. Betalingen foretages med et Betalingskort eller Mobilepay. Har du ikke et Betalingskort eller MobilePay bedes du kontakte foreningens kasserer.

Medlemsoplysninger

Det er vigtigt for foreningen at vi altid har de rigtige oplysninger. Hvis du skifter adresse, emailadresse eller telefonnr. skal du straks opdatere dine oplysninger via nedenstående “Medlemslogin”.

Ønsker du som fodboldspiller udmeldelse af foreningen skal du kontakte kassereren. 
Baunehøjvej 7, Tranum, 9460 Brovst - (c) Tranum GF 2024

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk